Opzeggen

Ben jij lid van de Vereniging De Jonge Balie te Gelderland en wil jij je lidmaatschap opzeggen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen en dan reageert het bestuur zo spoedig mogelijk op je verzoek.

Als je je uitschrijft bij de Orde, het arrondissement of je kantoor verlaat, dan word je lidmaatschap niet automatisch opgezegd. Let ook op het volgende wanneer je je lidmaatschap wilt opzeggen.

Opleidingsverplichtingen

Mogelijk kun je niet aan je opleidingsverplichtingen voldoen als je gedurende je advocaat-stage het lidmaatschap opzegt. Informeer bij het bestuur van de Jonge Balie Gelderland over jouw situatie, voordat je opzegt.

Opzeggingstermijn

Je kunt alleen opzeggen tegen het volgende verenigingsjaar en je opzegging dient voor 1 mei daar voorafgaand bij het bestuur te zijn binnengekomen. Het verenigingsjaar loopt van 1 juni tot en met 31 mei.

Contributieverplichtingen

Als lid ben jij zelf jaarlijks contributie verschuldigd aan de Jonge Balie Gelderland. Wanneer jouw lidmaatschap in de loop van het verenigingsjaar eindigt is desalniettemin de contributie voor dat gehele verenigingsjaar verschuldigd.

Zeg je niet op tijd op? Dan loopt je lidmaatschap door naar het volgende verenigingsjaar en ben je ook over dat jaar de volledige contributie verschuldigd.

Opzeggingsformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Waarom vragen wij dit? Bijvoorbeeld als wij nog vragen voor je hebben, er nog contributie is verschuldigd of wanneer wij om een andere reden nog contact met je moeten opnemen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Agenda en aanmelden

Volgende borrel

13Dagen
15Uren
39Minuten
23Seconden

Jonge Balie sponsor

logo-dirkzwager

Social media