Lid worden

Om aan je opleidingsverplichtingen te kunnen voldoen, dien je deel te nemen aan verschillende activiteiten (zoals lezingen en pleitoefeningen) die door de Jonge Balie Gelderland worden georganiseerd. Daarmee kun je stempels verzamelen voor je opleidingsformulier. Om aan die activiteiten te kunnen deelnemen, is het belangrijk dat je lid wordt van de de Jonge Balie Gelderland.

Lidmaatschap kost jou slechts € 60,50 inclusief 21% btw per verenigingsjaar (€ 50,- plus € 10,50 btw). Voor dit bedrag kun je deelnemen aan de Tweede Vrijdag van de Maand-borrels, lezingen en de pleitoefeningen. Sommige activiteiten (zoals de Jonge Balie Reis) kennen een (extra) eigen bijdrage.

Leer je beroepsgenoten kennen!

Bovendien leer je je beroepsgenoten kennen door deel te nemen aan onze activiteiten. Je bouwt relaties op waar je nog jouw gehele carrière plezier van gaat hebben! Als actief lid binnen de Jonge Balie Gelderland kun je in diverse commissies een bijdrage leveren aan ons bestaansrecht. Daarnaast is actief lidmaatschap ook erg leerzaam en leuk.

Hoe word je lid?

Jij wordt door de Orde van Advocaten Gelderland bij ons aangemeld voor lidmaatschap. Je kunt je ook zelfstandig bij ons aanmelden als lid. Na inschrijving ontvang je van ons een welkomstbrief met relevante informatie. Jaarlijks ontvang je van ons een contributiefactuur.

Meld je aan!

Dus: ben jij of word jij advocaat in het arrondissement Gelderland en wil je graag lid worden van de Jonge Balie Gelderland? Vul dan het onderstaande formulier in en dan reageert het bestuur zo spoedig mogelijk op je verzoek met meer informatie over het lidmaatschap (zoals contributie, lidmaatschapsvoordelen en andere info).

Verzoek om lid te worden

Agenda en aanmelden

Volgende borrel

13Dagen
15Uren
41Minuten
59Seconden

Jonge Balie sponsor

logo-dirkzwager

Social media