Lustrum

Aanstaande vrijdag is het al zover: het Lustrumgala van de Jonge Balie Gelderland! Onderstaand de laatste praktische informatie.

Vorige week zijn de toegangsbewijzen voor het Lustrumgala per post verzonden aan het door u opgegeven adres. Mocht u uw ticket uiterlijk woensdag aanstaande niet hebben ontvangen, dan vernemen wij dat graag. U kunt in dat geval een mail sturen naar hagelaars@dirkzwager.nl. Voor de VIP-tafels geldt dat de tickets worden verzonden naar één adres, namelijk het adres dat is genoemd op het aanmeldformulier.

De deuren van het Honig complex openen om 17:00 uur voor de openingsborrel en om 17:15 uur is het openingswoord. Wij raden iedereen dan ook aan om op tijd aanwezig te zijn. Na een feestelijk welkom zullen wij beginnen aan het diner. Daarna zal het feest verder losbarsten onder begeleiding van diverse artiesten. Het gala zal om 1.00 uur afgelopen zijn.

Degenen die zich voor een VIP-tafel hebben aangemeld worden verzocht hun achterban te wijzen op dit bericht. Mocht de samenstelling van uw tafel wijzigen, dan wordt u verzocht dit tijdig door te geven in verband met controle bij de deur.

Wij kijken er - hopelijk net als u - ontzettend naar uit. Voor nadere vragen kunt u zich wenden tot Joske Hagelaars (hagelaars@dirkzwager.nl). Tot vrijdag!

Sponsoren

Uitnodiging JB Lustrumgala

Sponsoren

Het Lustrumgala wordt mede mogelijk gemaakt door:

Agenda en aanmelden

Volgende borrel

08Dagen
14Uren
26Minuten
09Seconden

Jonge Balie sponsor

logo-dirkzwager

Social media