Lezing Actualiteiten Vastgoedrecht

5 October 2021 @ 17:00 - 19:00

Informatie

Op dinsdag 5 oktober zal de eerste lezing na de zomer plaatsvinden! Dit is tevens de eerste lezing die weer fysiek kan plaatsvinden. Met deze lezing kun je een stempel verdienen voor jouw stempelformulier.

De lezing Actualiteiten Vastgoedrecht vindt plaats bij Vangoud Advocaten, aan het Velperplein 23-25 te Arnhem (Journey Offices). De lezing begint om 17:00 uur en de inloop is vanaf 16:50 uur.

In blokken van 20 minuten zullen drie advocaten (Dominique van Dijk, Martine Stokdijk en Coen Geerdes) je bijpraten over interessante ontwikkelingen op agrarisch, civiel en bestuursrechtelijk vlak.

Als het mooi weer is dan zal aansluitend een borrel plaatsvinden in de nieuwe kantoorbar van Vangoud Advocaten op het dakterras met uitzicht op het stadscentrum van Arnhem.

Aanmelden

Om de lezing op gepaste afstand te kunnen verzorgen, zijn we gebonden aan een maximum aantal deelnemers. Daarvoor geldt: wie het eerste komt, wie het eerst maalt! Indien het aantal aanmelden (veel) hoger ligt, zal de lezing ook digitaal te volgen zijn. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Julie Gilleit via vicevoorzitter@jongebaliegelderland.nl.

Wij hopen jullie allemaal op 5 oktober te zien!

Deel deze activiteit

Details

  • Date: 5 October 2021
  • Time: 17:00 - 19:00