Van Swaaij Cassatie JeeBee Dictee (aamelden)

19 November 2021 @ 15:30 - 22:00

Ieder jaar vindt het Van Swaaij Cassatie JeeBee Dictee plaats.

Dit jaar zal het dictee worden opgesteld en voorgedragen door niemand minder dan prof. mr. J.A.M.A. (Jacques) Sluysmans. De Jonge Balie is zeer verheugd met prof. mr. J.A.M.A. Sluysmans als opsteller en voordrager van het dictee. Prof. mr. J.A.M.A. Sluysmans is in 2011 gepromoveerd in Leiden en is sinds 2013 bijzonder hoogleraar onteigenings- en belemmeringenrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Prof. mr. J.A.M.A. Sluysmans is dit jaar benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn uitzonderlijke verdiensten voor het onteigeningsrecht. Verder is prof. mr. J.A.M.A. Sluysmans onder andere actief als bindend adviseur en (NAI) arbiter, voorzitter van de Vereniging voor Bouwrecht, voorzitter van de Vereniging voor Onteigeningsrecht en is hij werkzaam als advocaat bij Van der Feltz.

De jury bestaat dit jaar uit mr. M.L.J. (Maaike) Bomers (Deken van de Orde Advocaten Gelderland), mr. R. (Rémy) van Leest (senior-rechter in en bestuurder van de Rechtbank Gelderland) en een nader te bepalen afgevaardigde van het Openbaar Ministerie.

De inloop is vanaf 15:30 uur inclusief koffie en thee. Het is bovendien mogelijk om individueel deel te nemen of in teamverband (vier tot acht personen). Deelname aan het dictee is verder gratis, en ook niet onbelangrijk om te vermelden, voor deelname aan het dictee ontvangen jullie een educatieve stempel.

Na het dictee is er ruimte voor gezelligheid en verplaatsen wij ons naar Dudok voor de prijzenuitreiking en een borrel. Als kers op de taart is het dit jaar ook weer mogelijk om de dag af te sluiten met een 3-gangendiner bij laatstgenoemde eetgelegenheid. Voor het 3-gangendiner incl. (4) consumpties wordt een eigen bijdrage gevraagd.

 • Waar: Eusebiuskerk te Arnhem (Kerkplein 1, 6811 EB Arnhem)
 • Wanneer: vrijdag 19 november 2021
 • Tijdstip van ontvangst: 15:30 uur ontvangst in de Eusebiuskerk
 • Aanvang dictee: 16:00 uur aanvang Van Swaaij Cassatie JeeBee Dictee

Sponsoren

Deel deze activiteit

Details

 • Date: 19 November 2021
 • Time: 15:30 - 22:00

Venue

 • Eusebiuskerk
  Kerkplein 1
  Arnhem,
  6811 EB