Bierman Zeilweekend 2022 (aanmelden)

 

Hoofdsponsor van het Zeilweekend van de Jonge Balie Gelderland

Aanmelden voor het zeilweekend kan via het formulier onderaan deze pagina!

Na jaren afwezigheid is het eindelijk weer zover: het Bierman Zeilweekend! Genieten van de Friese meren, goed gezelschap en het bruisende Friese nachtleven.

Het zeilweekend zal plaatsvinden van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober 2022. De accommodatie waar wij zullen verblijven en overnachten is Zeilschool de Kikkert te Lemmer (Kooiweg 5a, 8531 PV Lemmer). Vervoer van en naar deze accommodatie dien je zelf te regelen, maar samen reizen is aan te raden omdat de parkeermogelijkheden niet oneindig zijn.

Na de ontvangst op vrijdagavond vanaf 18.00 uur, is er zowel op zaterdag als op zondag de mogelijkheid om heerlijk rond te dobberen op de Friese wateren. Kort voor het weekend zullen wij het volledige programma aan de deelnemers bekend maken.

De eigen bijdrage voor het zeilweekend bedraagt € 80,00 exclusief 21% btw (€ 96,80 inclusief 21% btw). In deze prijs is in ieder geval inbegrepen: het avondeten op zaterdag, twee overnachtingen, tweemaal ontbijt/lunch en twee dagen zeilboothuur. Houd er rekening mee dat er op vrijdag geen avondeten is geregeld en dat je daar dus zelf voor moet zorgen.

Je kunt je opgeven voor het zeilweekend door het invullen van het aanmeldingsformulier (zie hieronder). Het aanmeldingsformulier wordt geopend op vrijdag 9 september om 09:00 uur en sluit op vrijdag 23 september om 23:59 uur. Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar en die worden vergeven op volgorde van binnenkomst van de inschrijving, dus wacht niet te lang!

Let op: na het indienen van je aanmeldingsformulier is je aanmelding definitief. Mocht je bij de gelukkigen behoren die zich op tijd hebben aangemeld maar kan je onverhoopt toch niet mee, dan zullen wij de eigen bijdrage alsnog in rekening moeten brengen.

De inschrijving is helaas gesloten!

Deel deze activiteit

Details

  • Date: 30 September 2022 - 2 October 2022
  • Time: 18:00