Bierman Zeilweekend 2023 (aanmelden)

8 September 2023 - 10 September 2023
Bierman Advocaten
Hoofdsponsor van het Zeilweekend van de Jonge Balie Gelderland

Ieder jaar wordt er aan het eind van de zomer een zeilweekend georganiseerd. Dit weekend wordt mede mogelijk gemaakt door Bierman Advocaten.

Ook dit jaar zal er weer een zeilweekend plaatsvinden en wel in het weekend van 8 t/m 10 september 2023 bij zeilschool De Kikkert in Lemmer. Daar verblijven we in een enorme accommodatie met alles erop en eraan; 21 slaapkamers voor maximaal zes personen met eigen toilet en douche, tafelvoetbal-, tafeltennis-,  airhockey- en pooltafels, een grote centrale ruimte met een bar, een volledig uitgeruste keuken en kasten vol gezelschapsspellen. Achter de zeilschool liggen ruime velden waar je kan voetballen, volleyballen, jeu de boulesen, hockeyen en er ligt zelfs een mooie tennisbaan. Alle sportmaterialen zijn op locatie aanwezig. En het beste van alles: de accommodatie ligt direct aan het water en heeft eigen zeilboten, dus binnen enkele seconden stap je van de ontbijttafel zo de boot in. Benieuwd geworden? Kijk dan ook op de website.

Wil jij dit epische weekend niet missen? Meld je dan aan via het aanmeldingsformulier hieronder. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Een dag later of eerder aansluiten is zeker mogelijk en absoluut de moeite waard. Geef dit wel even aan op het aanmeldformulier. Ook voor dit weekend geldt dat (voor september) nog te beedigen advocaten van harte welkom zijn; een betere start van je advocaat-stage kan je je niet wensen toch?

 

De inschrijving is helaas gesloten!

Deel deze activiteit

Details

  • Date: 8 September 2023 - 10 September 2023
  • Time: