Bierman Zeildag

18 September 2021 @ 08:30 - 22:00

Informatie

Kan jij de windschaal van Beaufort dromen? Gaat jouw hart sneller kloppen van een kikkersteek? Of heb je gewoon zin om weer eens ouderwets contact te maken? Ga dan vooral mee een dagje zeilen!

De Bierman Zeildag zal dit jaar op zaterdag 18 september aanstaande plaatsvinden bij Ottenhome aan de Loosdrechtse plassen (Zuwe 20, 1241 NC Kortenhoef).

Veel dank gaat uit naar de hoofdsponsor Bierman Advocaten en sponsoren Nysingh advocaten en notarissen en Wildenberg advocaten!

  

Programma

Op zaterdagochtend zullen wij in Nijmegen (8:30 uur) en in Arnhem (9:00 uur) worden opgehaald om met de bus naar de Loosdrechtse plassen te rijden. De exacte locatie wordt nader bekendgemaakt. Na ontvangst bij Ottenhome gaan we zeilen in een zestienkwadraat zeilboot aan de hand van een puzzeltocht! Vervolgens staat een lunch op het programma zodat we vol energie kunnen wedstrijdzeilen. Na de wedstrijd volgt een heuse After Sail geheel verzorgd met zeilersbarbecue en drankjes tot 19.00 uur.

Kosten

De eigen bijdrage voor de Bierman zeildag bedraagt € 42,35 (€ 35,- plus 21% btw). In deze prijs is inbegrepen zeilboothuur, busvervoer vanuit Nijmegen of Arnhem, lunch, zeilersbarbecue en drankjes.

Als je niet verschijnt of later dan 10 september 2021 annuleert, ben je je eigen bijdrage ter hoogte van € 42,35 (€ 35,- plus 21% btw) aan de Jonge Balie Gelderland verschuldigd.

Aanmelden

Je kunt je opgeven voor de Bierman zeildag door het aanmeldingsformulier ingevuld te mailen naar Daniëlle de Hamer: dehamer@wildenbergadvocaten.nl. Opgeven kan tot en met vrijdag 10 september aanstaande. De plaatsen worden vergeven op volgorde van binnenkomst van de inschrijving dus wacht niet te lang! Na aanmelding ontvangen het definitieve programma.

Coronatoegangsbewijs vereist

Let op: voor deelname aan de Bierman Zeildag is een coronatoegangsbewijs vereist. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Het coronatoegangsbewijs kan je aantonen met een QR-code via de CoronaCheck-app of geprint op papier.

Privacy

Door deel te nemen aan deze activiteit georganiseerd door de Jonge Balie Gelderland, geef je toestemming voor het plaatsen van foto’s en/of video’s op de door de Jonge Balie Gelderland beheerde media, waaronder begrepen (maar niet uitsluitend) de LinkedIn-pagina, Instagrampagina en de website van Jonge Balie Gelderland.

Deel deze activiteit

Agenda

Details

  • Date: 18 September 2021
  • Time: 08:30 - 22:00

Venue

  • Ottenhome, Loosdrechtse plassen
    Zuwe 20
    Kortenhoef,
    1241 NC